September Month Current Affairs Questions and Answers Set – 23

September Month General Awareness Questions and Answers Set – 23

1. Who is the Managing Director (MD) and Chief Executive Officer (CEO) of HDFC Life?

Show Answer

Answer : Vibha Padalkar

2. Where was the 2-Day Regional Conference on Good Governance held?

Show Answer

Answer : Bhopal

3. Who won bronze in Junior Men’s shooting and qualified in the sixth place at the 52nd ISSF World Championships?

Show Answer

Answer : Gurnihal Singh Garcha

4. Name of the app launched by Andhra Pradesh government for the farmer to market their produce at reasonable prices?

Show Answer

Answer : e-Rythu

5. Which country has launched its biggest military exercise Vostok-2018?

Show Answer

Answer : Russia

6. What is the full-form of CSR?

Show Answer

Answer : Corporate Social Responsibility

7. Who won the Outstanding Investigator Award with a grant of $6.5 million by the U.S. National Cancer Institute.?

Show Answer

Answer : Indian-American scientist and professor Arul Chinnaiyan

8. Where was the Oil and Natural Gas Corporation (ONGC) has found gas deposits in India?

Show Answer

Answer : Madhya Pradesh and West Bengal

9. Name of the Indo-US Joint Exercise started in Uttarakhand?

Show Answer

Answer : Yudh Abhyas 2018

10. Which two countries signed an agreement for the cooperation in the exploration and uses of outer space for peaceful purposes?

Show Answer

Answer : India and South Africa

Exams RiderDownload Our Apps & Watch Latest News

Related Post / Job Details

1UPSC Combined Defense Service Exam (CDS) – I Notification – 2019 – 2020
2Operator-cum-Technician Recruitment in SAIL
3Assistant Librarian Recruitment in KPSC
4555 Vacancy in Karnataka Forest Department
5Mumbai Metro Rail Corporation Limited Recruitment 2016
68822 Probationary Officer in IBPS
7Non-Academic posts Recruitment in NIRD
8Account Officer Recruitment in JUVNL 2017
9Specialist Officer Recruitment in Federal Bank
10RNSB Bank Senior Executive Notification 2016
11Indian Air Force Recruitment 2018 – HQ Maintenance Command – Group C Posts

Comments are closed.