Indian Railway Exams – GK Set 34

Indian Railway Exam – General Knowledge Study Material:

1. Where is Kunjilal waterfalls located?

Show Answer

Answer : Karnataka

2. Which organ that can grow and regenerate?

Show Answer

Answer : Liver

3. Who was the last Mughal emperor?

Show Answer

Answer : Bahadur Shah Zafar

4. Pollination by wind is called?

Show Answer

Answer : Anemophily or wind pollination

5. Which is the brightest star in the sky?

Show Answer

Answer : Sirius

6. Who was the medieval Indian book of mathematics?

Show Answer

Answer : George Gheverghese Joseph

7. Mangalyan launched from?

Show Answer

Answer : Sriharikota

8. A deep crack in glacier is called?

Show Answer

Answer : crevasse

9. Frontier Gandhi is?

Show Answer

Answer : Khan Abdul gaffar khan

10. Which is always present in organic compound?

Show Answer

Answer : Carbon

Exams RiderDownload Our Apps & Watch Latest News

Related Post / Job Details

1Rajasthan High Court Recruitment 2016
2Government Job Opportunities for PWD Persons in AAI
3Law Officer Recruitment in Bank
436 Field Ammunition Depot Recruitment 2018
514283 Constable & ASI Job in Madhya Pradesh
6111 Manager Recruitment in IDBI Bank
7SSC Stenographer Recruitment 2016 | Apply Online
8Staff Selection Commission Central Region (SSCSR) Recruitment 2017 – Apply Online
9Karnataka Examinations Authority Recruitment 2016
10300 Trainee Cabin Crew Post in Air India
11Military Engineer Service Examination 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *