Indian Railway Exams – GK Set 33

Indian Railway Exam – General Knowledge Study Material:

1. Which is the largest freshwater lake?

Show Answer

Answer : Lake Baikal

2. Which element called Aurum?

Show Answer

Answer : Gold

3. What is an example of Granite?

Show Answer

Answer : Igneous

4. Who was the founder of Din i ilahi?

Show Answer

Answer : Akbar

5. Queensberry is associated to which sports?

Show Answer

Answer : modern boxing

6. Which country max time won FIFA world cup?

Show Answer

Answer : Brazil

7. What is the color of octopus blood?

Show Answer

Answer : Blue

8. What is the name of the father of Subhas Chandra Bose?

Show Answer

Answer : Janakinath Bose

9. What is the new name of Bharatpur national park?

Show Answer

Answer : Keoladeo National Park

10. What is the currency of Brazil?

Show Answer

Answer : Real

Exams RiderDownload Our Apps & Watch Latest News

Related Post / Job Details

1517 Openings For Managers Post Recruitment in Bank of India 2016
2IBPS RRB Exam Notification 2017 | 56 Banks Participating
3Punjab Public Service Commission (PPSC) Recruitment 2018 – Inspector Cooperative Societies Posts
4Office Assistant Job in Bank of India
517 Scientist/Engineer Recruitment in VSSC 2016
6UP Police Recruitment 2016
7JPSC District Mining Officer Recruitment 2016
8General Insurance Corporation of India (GIC) Recruitment 2018 – Assistant Manager (Scale I) Post
9IBPS SO Recruitment 2016
10Wildlife Institute of India (WII) Recruitment 2017
11Diploma Trainee Recruitment in PGCIL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *