Indian Railway Exams – GK Set 32

Indian Railway Exam – General Knowledge Study Material:

1. Krishna river originated from which state?

Show Answer

Answer : Maharashtra

2. What is the fullform of LAN?

Show Answer

Answer : Local Area Network

3. Who was given by Evolution theory?

Show Answer

Answer : Darwin

4. Who was the first olympic medal winner?

Show Answer

Answer : Norman Pritchard

5. Who was the first Dadasaheb Phalke Award winner?

Show Answer

Answer : Devika Rani

6. Where is Indian Institute of science located?

Show Answer

Answer : Karnataka

7. Thomas Cup related to?

Show Answer

Answer : Badminton

8. Who was the Miss Universe in 2017?

Show Answer

Answer : Demi-Leigh Nel-Peters

9. What is the other names of Chanakya ?

Show Answer

Answer : Vishnugupta, Kautilya

10. Where is ONGC headquarters located?

Show Answer

Answer : Uttarakhand

Exams RiderDownload Our Apps & Watch Latest News

Related Post / Job Details

1Civil Judge Recruitment in Karnataka High Court
2District Litigation Officer Recruitment in JKPSC
3IOCL Trade Apprentice Recruitment 2016
45 Specialist Officer Post in SBI
5152 Municipal Manager Recruitment in Bihar
6SSC North Western Region Recruitment 2017 – Apply Online
7Staff Selection Commission Eastern Region (SSCER) Recruitment 2017
8Vikram Sarabhai Space Centre (VSSC) Recruitment 2017
9Probationary Officer Recruitment in Indian Bank
10RBI Manager, Assistant Manager Recruitment 2016
11Maharashtra State Cooperative Bank Recruitment 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *