Indian Railway Exams – GK Set 31

Indian Railway Exam – General Knowledge Study Material:

1. Which city of Australia have high population?

Show Answer

Answer : Sydney

2. Titanic ship belongs to which country?

Show Answer

Answer : UK

3. The best animated film at Oscar Award?

Show Answer

Answer : Inside Out

4. The bird which flies backward?

Show Answer

Answer : Hummingbirds

5. Who is the father of Jawaharlal Nehru?

Show Answer

Answer : Motilal Nehru

6. Who got the Dronacharya Award(Boxing) in 2016?

Show Answer

Answer : Swatantra Raj Singh

7. Which river originates from western ghat?

Show Answer

Answer : Kaveri

8. Energy of sun by which process?

Show Answer

Answer : Nuclear fusion

9. Who invented Brahmo Samaj?

Show Answer

Answer : Raja Ram Mohan Rai

10. Elephanta caves situated in?

Show Answer

Answer : Raigad, Maharashtra

Exams RiderDownload Our Apps & Watch Latest News

Related Post / Job Details

1Assistant Recruitment in UIIC 2017
2Nagpur Metro Rail Corporation Ltd Recruitment 2016
3Staff Nurse and Lower Division Assistant Recruitment in NIRT
4General Insurance Corporation of India (GIC) Recruitment 2018 – Assistant Manager (Scale I) Post
5UPSSSC Junior Engineer Recruitment 2016
6UPSC IES Examination 2017
7SSC Junior Engineer (JE) Recruitment 2017- 2018
8Civil Judge Recruitment in Karnataka High Court
9Social Case Work Expert Recruitment in TNPSC
10Specialist Officer Recruitment in Federal Bank
1119 SO Post in Union Bank of India

Comments are closed.