Indian Railway Exams – GK Set 30

Indian Railway Exam – General Knowledge Study Material:

1. Which is the biggest mammal in the world?

Show Answer

Answer : Blue whale

2. Who is the current Chief Justice of India?

Show Answer

Answer : Dipak Misra

3. Which Earth’s water cycle powered by?

Show Answer

Answer : Sun

4. What is the capital of Denmark?

Show Answer

Answer : Copenhagen

5. On which date observe the International Yoga day?

Show Answer

Answer : June 21

6. January 4 Independence day of which country?

Show Answer

Answer : Myanmar

7. Next winter session Olympic game venue?

Show Answer

Answer : Pyeongchang, South Korea

8. Name of the oldest dam of India?

Show Answer

Answer : Kallanai Dam

9. How many numbers of player in kho kho game?

Show Answer

Answer : 9

10. Who is the first Indian lady to won gold in Asian game?

Show Answer

Answer : Kamaljeet Sandhu

Exams RiderDownload Our Apps & Watch Latest News

Related Post / Job Details

1UPSC National Defence Academy (NDA) and Naval Academy (NA) Exam 2018:
216 Engineering Assistant Trainee Recruitment in BEL
3152 Municipal Manager Recruitment in Bihar
4Telangana State Level Police Recruitment Board (TSLPRB) Recruitment 2018 – Sub Inspector of Police
5Assistant Recruitment in United India Insurance Company Limited
6Specialist Officer Recruitment in SBI 2017
7Bank of Baroda SO Recruitment 2016
8Assistant Commandant Recruitment in Indian Coast Guard (ICG)
91840 JSM and JLM in GESCOM Recruitment 2016
10Vice President Recruitment in UBI
1111 Security Officer Post Recruitment in Andhra Bank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *