Computer Awareness Questions and Answers Set- 71

Computer Awareness Questions and Answers Set- 71

1. 17 2/5 * 4 5/8 – ? = 46 7/8
(a) 32 3/5
(b) 33 3/5
(c) 33 2/5
(d) 32 2/5
(e) None of these

Show Answer

Answer : (b) 33 3/5


2. 5616 / 18 / 8 = ?
(a) 36
(b) 76
(c) 49
(d) 39
(e) None of these

Show Answer

Answer : (d) 39


3. 420 / 28 * 288 / 32 = ?
(a) 235
(b) 236
(c) 138
(d) 132
(e) None of these

Show Answer

Answer : (e) None of these


4. 22^2 + squareroot? = 516
(a) 1028
(b) 1024
(c) 1124
(d) 1128
(e) None of these

Show Answer

Answer : (b) 1024


5. 45% of 660 + 28% of 450 = ?
(a) 413
(b) 428
(c) 423
(d) 418
(e) None of these

Show Answer

Answer : (c) 423


What will come in place of question mark (?) in the following number series?
6. 12, 16, 24, 40, ?
(a) 76
(b) 72
(c) 84
(d) 88
(e) None of these

Show Answer

Answer : (b) 72


7. 9, 19, 39, 79, ?
(a) 139
(b) 129
(c) 159
(d) 149
(e) None of these

Show Answer

Answer : (c) 159


8. 8, 17, 42, 91, ?
(a) 170
(b) 142
(c) 140
(d) 172
(e) None of these

Show Answer

Answer : (d) 172


9. 7, 8, 18, 57, ?
(a) 244
(b) 174
(c) 186
(d) 226
(e) None of these

Show Answer

Answer : (e) None of these


10. 3840, 960, 240, 60, ?
(a) 20
(b) 18
(c) 12
(d) 22
(e) None of these

Show Answer

Answer : (e) None of these

Exams RiderDownload Our Apps & Watch Latest News

Related Post / Job Details

1IBPS Recruitment 2018 – Research Associate and Dy Manager (Accounts) Post
2Court Manager Recruitment Gujarat High Court 2017
3Civil Judge Recruitment in Karnataka High Court
4745 Junior Engineer Recruitment in NMRC
5Junior Court Assistant Recruitment in Supreme Court
6Credit Officer Recruitment in Bank of India
7West Bengal Judicial Service Examination 2016
819 Non-Teaching Staff in Central University of Tamilnadu
9Punjab National Bank Recruitment 2016
10Management Trainee Notification in Nainital Bank
11Police Recruitment in Jammu and Kashmir

Comments are closed.